ESITTELY :: Tapetit ::  Antiikki :: Kartta

takaisin aloitussivulle

Wanhat Konstit - Esittely
<---  Viereistä pikkukuvaa näpäyttämällä pääset ( myös muiltakin sivuilta ) aloitussivulle


 

Klikkaa kuvasta suurennos, 118 kt


Wanhat Konstit Oy
 
on vuonna 1990 Kokemäelle perustettu 'pieni suuri' antiikkiliike, jonka tavaramerkiksi on vuosien saatossa tullut perinteisen antiikkikaupan valikoiman lisäksi wanhat tapetit. Wanhat tapetit ovat intohimomme ja palvelemme mielellämme kaikkiin niihin liittyvissä kysymyksissä, joita toivomme kotisivujemme synnyttävän. Wanhat Konstit sijaitsee Kokemäenjoen pohjoisrantatontilla, Harjavallan ja Kokemäen puolivälissä, idyllisessä maalaismiljöössä, jonka on rakennuttanut Friitalan nahkatehtaan perustajana tunnettu Arthur Hellman, 1910 - 1920-lukujen välisenä aikana. 

Kotisivut
Sivuiltamme löydät runsaasti kuvagallerioita wanhojen tapettien valikoimastamme, joka on maamme laajin, sekä antiikkiesineistämme. Sivuja päivitämme aktiivisesti, erityisesti antiikkiesineiden osalta, jopa useita kertoja viikossa. Tapetteja ja antiikkiesineitä toimitamme kautta maan mm. postitse ja bussirahtina ja tarvittaessa kauemmaskin. 

Liiketila
Kuvassa näkyvän 1900-luvun alun pehtoorin rakennuksen liki kolmensadan neliömetrin suuruiset tilat kahdessa kerroksessa tarjoavat mainiot, autenttiset ja sympaattiset puitteet antiikkimööpeleiden esillepanoon. Itse kunnostamiamme huonekaluja ja esineitä on moneen makuun, herraskaista ja talonpoikaista, isoa ja pientä, eri aikakausien tyylisuuntien kirjossa, vaihtuvin valikoimin. Liikkeessämme antiikkiesineiden valikoima ja määrä on huomattavasti laajempi, kuin toistaiseksi voimme kuvamuodossa kotisivuillamme esitellä. Wanhat Konstit Oy on STAY:n (Suomen Taide- ja Antiikkikauppiaitten yhdistys) jäsen.

Yhteystiedot
Postiosoite: Kuurolantie 622, 32800 Kokemäki.
Puh/faksi: (02) 546 8490
Sähköposti: info@wanhatkonstit.fi
Y-tunnus: 0787343-7     
Katso yritystietomme YTJ:n sivuilta

Wanhat Konstit on STAY:n (Suomen taide- ja antiikkikauppiaitten yhdistys) jäsen Aukioloajat: 

TI - PE 11 - 18, LA 10 - 14, tai sopimuksen mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa paikan päälle, 
sivuillamme myös karttakuvat sijainnistamme!

Ronald McDonald Lastentalosäätiö

 

Wanhat Konstit Oy | Kuurolantie 622, 32800 Kokemäki | Puh (02) 546 8490 | Avoinna TI - PE 11-18, LA 10-14

@ webmaster

> Lähetä palautetta

@ Wanhat Konstit